Bel ons
42 1 Enlarge 42 2 Enlarge 42 3 Enlarge 42 4 Enlarge 42 5 Enlarge 42 6 Enlarge 42 7 Enlarge 42 8 Enlarge 42 9 Enlarge 42 10 Enlarge 42 11 Enlarge 42 12 Enlarge 42 13 Enlarge 42 14 Enlarge 42 15 Enlarge 42 16 Enlarge 42 17 Enlarge

Omschrijving

slaapkamers 1
badkamers 1
woonoppervlakte 82 m²

Prachtige erkende assistentiewoning gelegen op het Nieuwe Zuid, ontworpen door de architect Vincent Van Duysen. Zorgeloos genieten, met maximaal comfort.

 

Op maat van je smaak

De assistentiewoning in ‘Schelde 21’ ligt in de hippe buurt van het Nieuwe Zuid, op wandelafstand van winkels!

Het appartement is compleet afgewerkt, inclusief verlichting, tegels, parket en een volledig ingerichte keuken, mét toestellen.

Het project bevat een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte waar je familie en vrienden kan ontvangen, tv kan kijken, gezellig een kaartje kan leggen of een boek kan lezen, bevordert de sociale interactie tussen de bewoners. Verder kan je gebruik maken van een binnenzwembad, fitnessruimte, salon, gemeenschappelijk terras, kapsalon, wasdienst, poetsdienst en een klasserestaurant, you name it!

Ook buiten is het zalig vertoeven op het aangelegd terras met groenzone.

 

Op maat van je noden

Tal van voorzieningen en diensten zijn er op gericht om jou het leven comfortabeler en makkelijker te maken. En dan hebben we het niet alleen over de ruime lift, rolstoeltoegankelijke deuren, een videofoon met aanraakscherm, handgrepen in de badkamer en knoppen die je in geval van nood rechtstreeks in verbinding stellen met een lokale zorgverlener.

De woonassistent zorgt voor een warm welkom en peilt tijdens een individueel gesprek naar jouw wensen en noden. Pedicure, verzorging, poets-, strijk en boodschappendienst, de levering van warme maaltijden, … zij leidt het allemaal in goede banen.

Het fijne is dat al deze voorzieningen optioneel zijn. Kook je graag je eigen potje? Dan bedank je vriendelijk voor de aan huis geleverde warme maaltijden.

De assistentie van de bewoners wordt gecoördineerd door Meridia, zij zorgen ervoor dat de bewoners zorgeloos kunnen genieten van hun nieuwe thuis. 

 

Schelde 21 brengt diensten en zorgverlening op maat, in een elegant kader. De sfeer van een luxehotel, in de privacy van uw eigen woning.

 

De huurprijs is berekend op basis van een dagprijs van €35/dag huur + €17,5/dag servicekosten. Berekent op basis van een 30-dagen maand zal de basis huurprijs €1.050 bedragen, te verhogen met €525 servicekosten.

 

Een waaier aan voordelen

- Rolstoeltoegankelijk

- Noodoproepsysteem

- Ontmoetingsruimte met tv, salon, etc.

- Kelderberging

- Facultatieve diensten, zoals warme maaltijden en poetshulp

 

 

details

Algemene info

Type
Appartement
Prijs
1.050 €/maand
Adres
Ledeganckkaai 21/107, 2000 Antwerpen
Oppervlakte terras
24 m²
Verdieping
1
Slaapkamers
1
Badkamers
1

Details

Totale oppervlakte
82 m²
Oppervlakte terras
24 m²
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Beschikbaar
Onmiddellijk
Terras
1
Lift
1
Kelder
1
E-peil
29

Informatieplicht

Stedenbouwkundige bestemming
Nog niet aangevraagd
Stedenbouwkundige vergunningen
Nog niet aangevraagd
Dagvaarding en herstelvordering
Nog niet aangevraagd
Voorkooprecht
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
Nog niet aangevraagd
Overstromingsgevoelig gebied
Nog niet aangevraagd

Foto's

Omgeving

Helemaal geprikkeld door deze leuke woning?

Contacteer ons voor meer info of een afspraak

Vergelijkbare panden

Onze kantoren

Vraag je gratis schatting aan